Droogbloemen drive-in

Liever reallife shoppen in plaats van via de webshop? Reserveer dan voor een zaterdag naar keuze en kom eens een kijkje nemen in ons gezellige atelier in Den Bosch en stel ter plekke jouw perfecte boeket droogbloemen samen. Wij zetten het voor je in elkaar of maken het op in jouw vaas. Wij hebben zelf ook vazen in ons assortiment dus je kunt ook heerlijk bij ons een vaas uitkiezen! Ben je op zoek naar een andere droogbloemen creatie, losse droogbloemen, heb je  kleine vaasjes die je wilt vullen of zoek je een leuk cadeautje zoals bijvoorbeeld een boeketje droogbloemen? Ook dan ben je bij ons van harte welkom! Geef wel even aan ons door waar je voor komt en indien al bekend, voor welke maat je kiest en/of wanneer je voor meer boeketten komt. Zo kunnen wij daar van te voren rekening mee houden. Blijkt ter plekke dat je net wat meer of minder wilt, geen probleem hoor!

Je shopafspraak duurt maximaal 30 minuten en we hebben elke zaterdag de keuze uit 4 tijdstippen. Na reservering hieronder ontvang je een bevestiging per e-mail en praktische informatie over de locatie (hieronder ook alvast). Indien het tijdstip al bezet is dan vervalt deze hieronder in de agenda. Kom indien mogelijk alleen of gezellig samen met je partner, kind of vriendin. Wil je medeshopper ook een eigen boeket droogbloemen? Geef dit dan als aanvullende informatie aan ons door.

Coronavirus
In verband met het coronavirus vragen wij om een mondkapje te gebruiken en bij klachten thuis te blijven en de afspraak te cancelen door ons een e-mail te sturen.

Locatie
Ons kantoor bevindt zich aan de poeldonkweg 5, 5216JX in ‘s-Hertogenbosch. Op zaterdag is het terrein meestal tot 12:00 uur openbaar toegankelijk; de poort is open, wordt voor je open gedaan of er rijdt net een auto op of af waardoor je het terrein op kunt. Mocht het terrein gesloten zijn dan kun je via de intercom de poort laten openen. Mocht ook dit niet werken, dan kun je ons even een berichtje sturen. Bij opkomst sla je direct linksaf en ons kantoor bevindt zich in het tweede gebouw aan de rechterkant.

We kijken uit naar jouw reservering en heel graag tot op een zaterdag! 

Laden...