bloemen drive-in 

Shopafspraak
Liever een shopafspraak in mijn gezellige atelier in Den Bosch? Dat kan! Heb je zelf de perfecte vaas maar vind je het moeilijk om iets uit te kiezen in de webshop? Geen probleem, kom gezellig langs in het atelier en neem je vaas mee, dan stel ik ter plekke jouw perfecte boeket samen en maak ik het op in jouw vaas. Je kunt in het atelier ook een mooie vaas uitkiezen, er is keuze genoeg.

Ben je op zoek naar een andere bloemen creatie, zoals zijdenbloemen of het samenstellen van een leuk cadeautje, ook dan ben je welkom in het atelier. Als je ongeveer weet waar je voor komt, geef het dan even door. Dan kan ik daar rekening mee houden. 

Het atelier is alleen op afspraak open op dinsdagmiddag, donderdag, vrijdagochtend en zaterdagmiddag. Stuur even een mailtje naar info@terrarosa.nl voor het inplannen van je afspraak

Locatie
Het atelier bevindt zich aan de poeldonkweg 5, 5216JX in ‘s-Hertogenbosch. Als je het terrein op rijdt sla je direct linksaf, naar achter doorrijden en het atelier is het gebouwtje aan de rechterkant. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Tot snel!