bloemen drive-in 

Nieuw! Nu ook zijden bloemen in ons assortiment én ook te shoppen in de bloemen drive-in❀

Shopafspraak
Liever een shopafspraak in ons gezellige atelier in Den Bosch? Reserveer dan voor een zaterdag naar keuze en stel ter plekke jouw perfecte boeket samen. Wij zetten het voor je in elkaar of maken het op in jouw vaas. Wij hebben ook vazen in ons assortiment dus je kunt ook bij ons een vaas uitkiezen! Ben je op zoek naar een andere bloemen creatie, ook dan ben je welkom in ons atelier. Als je ongeveer weet waar je voor komt, geef het dan even aan ons door. Dan kunnen we daar rekening mee houden. 

Je shopafspraak duurt maximaal 30 minuten en we hebben elke zaterdag de keuze uit 4 tijdstippen. Na reservering hieronder ontvang je een bevestiging per e-mail.  Indien het tijdstip al bezet is dan vervalt deze hieronder in de agenda. Kom indien mogelijk alleen of gezellig samen met je partner, kind of vriendin. Wil je medeshopper ook een eigen boeket? Geef dit dan als aanvullende informatie aan ons door of reserveer apart.

Coronavirus
In verband met het coronavirus vragen wij om bij klachten thuis te blijven en de afspraak te cancelen door ons een e-mail te sturen.

Locatie
Ons kantoor bevindt zich aan de poeldonkweg 5, 5216JX in ‘s-Hertogenbosch. Op zaterdag is het terrein meestal tot 12:00 uur openbaar toegankelijk; de poort is open, wordt voor je open gedaan of er rijdt net een auto op of af waardoor je het terrein op kunt. Mocht het terrein gesloten zijn dan kun je via de intercom de poort laten openen. Mocht ook dit niet werken, dan kun je ons even een berichtje sturen. Bij opkomst sla je direct linksaf en ons kantoor bevindt zich in het tweede gebouw aan de rechterkant.

We kijken uit naar jouw reservering en heel graag tot op een zaterdag! 

Laden...