Bruiloft decoratie & styling

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar decoratieve aankleding, HET bruidsboeket, corsage(s) of haarstukje(s) volledig gepersonaliseerd? Dan ben je bij ons wellicht aan het goede adres. Wij hebben allerlei handgemaakte producten, droogbloemen en werken met veel natuurlijk materiaal. Van touw tot aan letterlijk dat houtje uit de natuur.

 

We hebben daarnaast ook de mogelijkheid om jouw locatie (deels) te decoreren en dit volledig naar jouw wens. Allerlei thema's zijn mogelijk. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons styling contact formulier om de mogelijkheden te bespreken.

I love you more than flowers, but I need you both on my wedding!

Hieronder een sfeerimpressie van diverse opties zodat je een klein beetje een beeld hebt van de mogelijkheden en onze creaties/werk. Uiteraard is alles volledig naar eigen smaak en wens te customizen. 

Boho wedding

Boho wedding

De bohemian bruiloften zijn echt wel van nu. Stiekem is dit wel een van onze lievelings stijlen. Je kunt er zoveel kanten mee op en het is altijd stijlvol en je kunt er eigenlijk alle kleuren voor gebruiken. Het geeft een warm gevoel en er worden altijd zoveel natuurlijke producten bij gebruikt.

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.