droogbloemen drive-in

Liever in ons atelier jouw boeket droogbloemen op maat laten maken (neem eventueel je vaas mee)? Kom dan naar onze 'bloemen drive-in' in ons gezellige atelier in Den Bosch op een zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Je dient wel vooraf te reserveren via onderstaand formulier. We hebben maximaal 30 minuten de tijd per klant. Er is keuze uit een S, M, L of XL boeket droogbloemen. Heb je een ander droogbloemencreatie verzoek? Geef dit als optie aan en vul bij aanvullende opmerkingen in wat dit verzoek is.

Je kunt uit de volgende tijdstippen kiezen:

- 10:00 uur

- 10:30 uur

- 11:00 uur

- 11:30 uur

Let op!

- In verband met corona maken wij en de klant gebruik van een mondkapje en willen we de aantal personen beperken. Wil een gezinslid mee, dan is dit prima! Kom je met een vriend of vriendin die ook een boeket wil? Dan dient hij of zij apart te reserveren. Kies dan beiden hetzelfde tijdstip en geef even aan ons door bij "aanvullende opmerking/vraag" dat jullie graag samen komen.

- Indien je meer dan één boeket wilt, vink dit dan aan of noteer het bij "aanvullende opmerking/vraag" zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

- Het is niet erg als je ter plekke op een iets andere grootte uit komt.

- Jouw reservering is alleen bevestigd als je van ons per e-mail een bevestiging ontvangt.

Locatie

Ons kantoor bevindt zich aan de poeldonkweg 5, 5216JX in 's-Hertogenbosch. Op zaterdag is het terrein meestal tot 12:00 uur openbaar toegankelijk; de poort is open, wordt voor je open gedaan of er rijdt net een auto op of af waardoor je het terrein op kunt. Mocht het terrein gesloten zijn dan kun je via de intercom de poort laten openen. Mocht ook dit niet werken, dan kun je ons even een berichtje sturen. Bij opkomst sla je direct linksaf en ons kantoor bevindt zich in het tweede gebouw aan de rechterkant. 

Aanvraag reservering drive in
Tijdstip
Boeket keuze (meerdere opties mogeljk)

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.