Interieur & winkel styling

Wij zijn er voor alles op het gebied van LIFESTYLE & MORE. Van stylisten tot aan een online store en hebben op dit moment (nog) géén fysieke winkel. Dat betekent dat wij mee kunnen kijken naar jouw interieur voor iets unieks, net dat beetje extra in huis óf voor die ene eyecatcher. We zijn op dit moment vooral zeer actief met droogbloemen (eindeloze mogelijkheden en creaties) en altijd met handmade products. Wij kunnen creëren op speciaal verzoek en ontvangen je indien gewenst graag op ons kantoor om de diverse mogelijkheden te bespreken. Per e-mail, telefoon of Instagram is uiteraard ook mogelijk.

 

Heb jij een bedrijf of een winkel en ben je daar op zoek naar extra aankleding, sfeermakers of wil je een etalage laten decoreren? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen meedenken in mogelijkheden, adviseren en de tofste creaties voor je etaleren. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en eventueel komen we graag op locaties langs.

Wil je met ons in contact komen? Vul dan dit styling contact formulier in of neem op een andere manier contact met ons op!

What people say...

"Als ik mijn creativiteit moet omschrijven dan is dat chaos in mijn hoofd. Met een flinke portie discipline ga ik aan de slag en ontstaat er zoveel moois. 

 

Durf te doen! Durf te vragen! Durf te creëren!"

 

— Manouk

Droogbloemen  more

Terra Rosa

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.