• Terra Rosa

| MAAT | wat is het verschil in maten? Welke maat moet ik kiezen? Welke maat past bij mijn vaas?

Dag lieve bezoeker van onze webshop,


We hebben een webshop met een ruim aanbod aan droogbloemen én bieden maatwerk. Dit betekent ook de keuze uit diverse maten. Veel opties dus, omdat we graag een uniek en perfect boeket droogbloemen voor jou maken. We krijgen vaak de vraag wat het verschil in maten is, welke maat het beste gekozen kan worden en welke maat het beste past bij jouw vaas. De vorige blog helpt je al bij het maken van diverse keuzes. Hier gaan we enkel in op de maten.

Maten

Onze droogboeketten, ongeacht welke maat, zijn allemaal ongeveer even lang (maximaal 70 cm). Uiteraard met uitzondering van onze miniboeketjes. Aan de hand van de drie foto's hieronder hopen we je in een oogopslag te kunnen helpen bij het kiezen van de juiste maat. De eerste foto is een S droogboeket, de tweede een M droogboeket en de derde een L droogboeket.

Wil je een nóg groter boeket? Dan hebben we nog een XL boeket. Ook geldt hierbij weer, wij bieden maatwerk. Dus wil je iets totaal anders? Nog kleiner of nóg groter en meer? Neem vrijblijvend contact met ons op! Welke maat past bij mijn vaas? Ons advies is vaak om je vaas te kiezen aan de hand van je gewenste / bestelde droogboeket. Echter heb je vaak al een mooie vaas in huis welke je graag wilt vullen. Ben je op zoek naar een mooi boeket droogbloemen bij jouw vaas en kun je geen keuze maken op basis van bovenstaande foto's? Stuur dan een e-mail of berichtje via Instagram met een foto van jouw vaas en wij adviseren je bij de maat. Vooral omdat het ook nog eens heel persoonlijk is. Wil je een beetje luchtigheid in het droogboeket of juist alles heel strak op elkaar? Dit kan bepalend zijn in welke maat het beste past bij jouw vaas. Veel liefs Manouk & Lindy

99 keer bekeken0 reacties

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.