• Terra Rosa

Maatwerk droogboeketten

Wij bieden niet alleen kant-en-klare droogboeketten, maar ook de optie om je eigen droogboeket samen te stellen; onze maatwerk droogboeketten. Dit kun je komen doen in onze bloemen drive-in op zaterdag óf via onze website, de e-mail of Instagram. Wij vinden het écht ontzettend belangrijk dat jij als klant de mogelijkheid hebt om iets te creëren wat bij jou of degene aan wie je het cadeau geeft past. Op die manier heb je altijd een uniek en onderscheidend boeket. In deze blog helpen we jou een klein beetje op weg in het kiezen van de juiste kleuren, droogbloemen én grootte.


1. De vaas

Ga voor jezelf na of je een specifieke vaas hebt waar jij jouw droogboeket in wilt zetten. Sommige klanten hebben een vaas welke ze graag willen vullen en dan is het wel belangrijk om daar je boeket op af te stemmen. Heb je geen specifieke vaas? Dan is het leukst om een droogboeket te bestellen en bij ontvangst van jouw droogboeket een bijpassende / matchende vaas te scoren.

Sweet pink boeket (L) in een grijze/transparant vaas

2. Kleuren

Kleuren zijn iets heel persoonlijks en daarnaast wil je natuurlijk ook dat het in je huis of in ieder geval in de ruimte waar je het boeket neer gaat zetten past. Je kunt bijvoorbeeld gek zijn op de kleur rood, maar het kan totaal niet matchen bij je huis. Ga dus voor jezelf eerst na waar jij jouw boeket neer wilt zetten. Welke kleuren matchen? Heb je bijvoorbeeld een rustig interieur of een interieur met veel natuurtinten, dan kan eigenlijk alles! Probeer een juiste balans te vinden tussen kleuren die jij mooi vindt en de kleuren die matchen in je interieur.

Droogboeket flower power in een boho interieur

3. Droogbloemen

Droogbloemen zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Over het algemeen maken wij in onze eigen webshop weinig boeketten waarin een klant specifiek om een bepaald soort droogbloem vraagt. Meestal zijn vooral de kleuren van het droogboeket het belangrijkst. Mocht je toch écht een specifiek soort of meerdere soorten droogbloemen mooi vinden dan kun je dat bij de bestelling aan ons doorgeven. Wij hebben een mooie Instagram waarop je bijna altijd wel alle soorten droogbloemen kunt terugvinden.


4. Maten

Dit is toch wel de meest voorkomende vraag die wij krijgen. Welke maat moet ik kiezen? Wat is het verschil tussen een M en L boeket? Dat is ook lastig te bepalen / uit te leggen. We maken onderscheid in maten, niet zo zeer om je het je moeilijker te maken (ergens doen we dat wel hè?), maar juist om je van alle gemakken en mogelijkheden te voorzien. Je moet het zo zien; een S boeket is te vergelijken met een aantal droogbloemen in een bosje voor in een mooie smalle vaas. Het kan ook in een grotere vaas, maar dan valt je bos gewoon wat meer uit elkaar. Een L boeket is een echt vol boeket wat perfect is voor je grotere vaas. Het M boeket is het midden maatje en tevens de meest bestelde. Wil je geen klein boeket, maar ook geen grote dan is dit een mooie middenmoter en qua prijs vaak ook de meest gewilde. Dan hebben we nog een XL boeket voor de échte droogbloemen liefhebbers! Een échte grote blikvanger, waar je sowieso niet meer om heen kunt. Nu zijn alle droogboeketten, in welke maat ook, vaak toch al aandacht opeisers en krijg je hoe dan ook reacties van je visite ;-).


4a. Bruidsboeket We maken ook regelmatig bruidsboeketten. Hierbij wordt vaak gekozen voor een M of L boeket.


We hopen dat we middels deze blog je wat op weg hebben kunnen helpen bij het maken van een keuze! Schroom niet om ons via de e-mail of Instagram te benaderen voor vragen, advies en/of afstemming! Liefs Manouk & Lindy

60 keer bekeken0 reacties

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.