• Terra Rosa

Terra Rosa meets bries aan zee

We mogen ein-de-lijk van de daken schreeuwen dat wij een samenwerking aan gaan met Bries aan Zee én dat is toch wel even een flinke en toffe stap! We zijn daar dan ook erg trots op.

Bries aan zee... wie kent ze niet? Als je op zoek bent naar droogbloemen dan kom je toch al héél gauw bij dit toffe bedrijf uit.


Ondertussen zijn droogbloemen al weer eventjes helemaal hip en trending waardoor de vraag naar maatwerk steeds groter wordt. Er komen veel vragen binnen voor bruidsboeketten, corsages of vragen als 'ik wil graag lagurus in mijn boeket in de kleur roze' of 'ik wil die droogbloem wel, maar die absoluut niet'. Bries aan Zee en wij vinden het belangrijk om dit maatwerk te kunnen en blijven bieden. Juist echt persoonlijke creaties maken. Om dit te kunnen bieden slaan wij de handen in ineen. Wat houd het in Allereerst... het betreft een ontzettend toffe samenwerking, maar Terra Rosa LIFESTYLE & MORE blijft natuurlijk gewoon ons eigen bedrijf. Je kunt dus ook nog steeds gewoon rechtstreeks bij ons en onze webshop terecht.


Alle maatwerk aanvragen die Bries aan Zee per e-mail binnenkrijgt worden direct door hen aan ons uitbesteed. Vanuit Terra Rosa zullen wij dan ook de verdere afstemming met je hebben. Je kunt daarnaast ook via Bries aan Zee je eigen boeket samenstellen en deze bestellen. Zij zetten wederom jouw bestelling aan ons uit en wij zullen ermee aan de slag gaan. Wil je meer lezen over deze samenwerking? Check dan snel de blog die Bries aan Zee erover schreef.

Liefs Manouk & Lindy Terra Rosa


66 keer bekeken0 reacties

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.