• Terra Rosa

Zo lang mogelijk genieten van je sieraden!

Bijgewerkt: 11 feb 2020

Wij zijn erg tevreden dat wij sieraden kunnen aanbieden tegen een hele kleine prijs. Dit betekent echter wel dat het géén echt zilver of goud betreft. Wij vinden dat niet erg, want door de kleine prijs biedt het de mogelijkheid om veel af te wisselen! Ook erg handig als je snel uitgekeken bent ;-)

Veel mensen kunnen alsnog deze sieraden erg lang mooi houden terwijl anderen te maken krijgen met verkleuringen. Dit heeft veelal te maken met de zuurgraad van je huid. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden om je sieraden extra lang mooi te houden! In deze blog geven we jou wat tips!


Er zijn een aantal opties om jouw sieraad mooi te houden. Om te beginnen met de simpele methode van nagellak. Nagellak legt letterlijk een laagje op het sieraad wat er voor zorgt dat het beschermd wordt tegen invloeden van buiten af en dus ook voor de zuurgraad van jouw huid. Je brengt een licht laagje aan en voilà het sieraad is beschermd. Zoals nagellak van jouw nagels afgaat, slijt het ook van het sieraad dus wellicht kun je het nog eens herhalen!


Er zijn talloze sprays op de markt om sieraden te beschermen tegen verkleuring. Een blanke lak kan helpen om een laagje te leggen op het product, maar geeft wel iets meer risico op verkleuring van het metaal van het product.


Nu heb je al twee tips gehad welke letterlijk een laagje aanbrengen ter bescherming, maar uiteraard kun je ook zelf heel veel doen om je sieraad zo lang mogelijk mee te laten gaan.

- Doe voor het slapen gaan je sieraad af;

- Ga niet onder de douche of in bad met je sieraad om (dus ook niet zwemmen);

- Laat het sieraad niet in natte ruimtes liggen;

- Ga niet sporten met je sieraad om, zweten is ook vocht;

- Zorg er voor dat wanneer jij je handen wast het sieraad niet nat wordt;

- Spuit geen parfum op de plek van het sieraad;


Wist je dat als je sieraden op een donkere plek bewaard dit beter is voor de kwaliteit van je sieraad?


Last but not least...

Geniet vooral van jouw mooie sieraad en gezien de scherpe prijzen, shop je gewoon weer wat nieuws ;-) Leuk voor de afwisseling en niet te veel werk!


Liefs

14 keer bekeken0 reacties

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.