• Terra Rosa

Gastblogger aan het woord: zo leuk kan een samenwerking zijn!

Bijgewerkt: 11 feb 2020

Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen….Ik ben Liselotte, 41 jaar en heb mijn eigen interieuraccount (lotscreativity) op Instagram. Daar deel ik foto’s van mijn huis in Emmen, waar ik woon met mijn bijna hubby en kids. Ik ben een interieurjunkie, gek op budgettips en knutsel heel wat af om steeds weer een nieuwe DIY te delen met mijn volgers.

Ongeveer 2 maanden geleden ging ik een samenwerking aan met Terra Rosa, twee super lieve enthousiaste meiden. Ik heb de eer om een aantal gave items te promoten uit hun webwinkel en hierover een blog te schrijven. Hieronder vertel ik wat meer over de items die ik de afgelopen weken op mijn feed gepromoot heb. Kijk je mee?

Je hebt er misschien niet altijd de tijd voor maar een mooi gedekte tafel maakt het vaak net even af en voelt gelijk een stuk gezelliger. Deze gehaakte onderzetters passen helemaal bij mijn inrichting en liggen vanaf nu dus altijd onder mijn glaasje wijn of kopje koffie. Het geeft iets extra’s en ik zou bijna zeggen dat het er beter van gaat smaken.

We zijn vaak druk met de styling van ons huis maar vergeten daarbij vaak de keuken. Die moet schoon zijn, lekker fris ruiken en er mogen vooral niet teveel rommeltjes op het aanrecht staan. Toch kan zo’n kneuterig hoekje als dit in de keuken juist heel knus en huiselijk staan. De combinatie van meerdere materialen en stijlen zoals je hier ziet maakt het creatief en dus ook nog eens mooi om naar te kijken. Het bordenrek mag bij mij dus gewoon lekker op het aanrecht blijven staan.

De modetrends wisselen steeds dus is het fijn als je ook je sieraden hierop aan kunt passen. Met de sieraden van Terra Rosa is dat geen probleem want ze hebben leuke prijsjes.


Deze trendy ring met kaurischelp is een echte musthave en vind ik een echte eyecatcher aan mijn vinger.


De armband en de ketting zijn wat fijner. Als ik het een keer een stoere uitstraling wil geven dan combineer ik het met meerdere sieraden. Dus lekker veel armbanden en verschillende kettingen, daar hou ik van!


TIP: Om de sieraden mooi te houden doe ik ze ’s nachts af en neem ik ze niet mee onder de douche. Zo kan ik er langer van genieten!


Super leuk dat jullie mee hebben gekeken! Willen jullie meer weten over mij en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn interieur en creatieve ideeën, volg mij dan op Instagram. Hopelijk tot snel!


Liefs Liselotte


Wil je meer weten over hoe je sieraden het langste mooi houdt? Lees dan de blog: "Zo lang mogelijk genieten van je sieraden" door Terra Rosa.

186 keer bekeken0 reacties

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.