Prijs indicatie

Om je alvast een klein beetje een prijsindicatie te geven, hebben we hieronder de meest gekozen opties inclusief prijzen vermeld. Uiteraard hebben wij het liefst gewoon contact met jou zodat we kunnen afstemmen en de mogelijkheden kunnen bespreken. We bieden maatwerk en we staan er om bekend om met de klant tot een eigen persoonlijke creatie te komen en soms wijkt dat dus totaal af van de meest gekozen opties hieronder. Voor locatie styling kun je het beste sowieso (vrijblijvend) een offerte bij ons aanvragen. Neem contact op via het styling contact formulier.

Bloemen

Haarkrans

Een haarkrans is er in allerlei mogelijkheden. Geef jouw wensen en ideeën aan ons door! Bij onze foto's zie je een haarkans met droogbloemen op een kanten lint. 

 

​Kosten: 

€ 30,-

Bruidsboeket

Kies je voor een droogboeket uit onze website dan hanteren we gewoon die bijbehorende prijzen. Wil je dat we je bruidsboeket echt flink personaliseren, mooi opmaken, verbinden etc.? Dan hanteren we een kleine meerprijs. We hebben diverse maten: S, M, L of XL (nog groter kan ook op verzoek).

Neem in ieder geval gewoon vrijblijvend contact met ons op!

Wildlife

Corsage

Corsages kunnen wij in allerlei varianten maken. Zowel voor op kleding als om de pols etc.

 

Kosten:
Vanaf € 7,95,-


 

Gepersonaliseerd ring doosje

Een vintagelook goudkleurig ringendoosje met jullie allermooiste trouwringen gepresenteerd op jullie bruiloft.

 

Het doosje is gevuld met jullie gekozen droogbloemetjes. Op het doosje kan jullie datum en naam en/of andere gewenste tekst worden beplakt.

 

Kosten:

€ 25,-
 

Bruidsmeisje

Voor de bruidsmeisjes bieden we ook diverse mogelijkheden.
Van een bloemen haarkransje tot aan bloemenconfetti of een mini boeketje.


Kosten:
Vanaf € 15,- per item

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.