Prijs indicatie

Om je alvast een klein beetje een prijsindicatie te geven, hebben we hieronder de meest gekozen opties inclusief prijzen vermeld. Uiteraard hebben wij het liefst gewoon contact met jou zodat we kunnen afstemmen en de mogelijkheden kunnen bespreken. We bieden maatwerk en we staan er om bekend om met de klant tot een eigen persoonlijke creatie te komen en soms wijkt dat dus totaal af van de meest gekozen opties hieronder. Voor locatie styling kun je het beste sowieso (vrijblijvend) een offerte bij ons aanvragen. Neem contact op via e-mail, Instagram of het contactformulier op de bruiloft decoratie & styling pagina.

Corsage

Corsages kunnen wij in allerlei varianten maken. Zowel voor op kleding als om de pols etc.

Kosten:

Vanaf € 7,95,-

Bloemen Haarkrans

Een haarkrans is er in allerlei mogelijkheden. Geef jouw wensen en ideeën aan ons door! Bij onze foto’s zie je een haarkans met droogbloemen op een kanten lint.

 

​Kosten: 

€ 30,-

Bruidsmeisje

Voor de bruidsmeisjes bieden we ook diverse mogelijkheden.
Van een bloemen haarkransje tot aan bloemenconfetti of een mini boeketje.

Kosten:


Vanaf € 15,- per item

Bruidsboeket

Je kunt rechtstreeks in de webshop een boeket droogbloemen op maat bestellen en aan ons doorgeven wat je wensen zijn. Wil je graag korte afstemming én het boeket verbonden hebben? Neem contact met ons op en we hanteren een kleine meerprijs van €5-

Volledige afstemming, personalisatie, tussentijds foto’s, eenmalig aanpassen en verbonden? Neem dan contact met ons op en we stellen het bruidsboeket van je dromen voor jou samen! Prijzen gaan in overleg op basis van jouw wensen.

Gepersonaliseerd ring doosje

Een vintagelook goudkleurig ringendoosje met jullie allermooiste trouwringen gepresenteerd op jullie bruiloft.

 Het doosje is gevuld met jullie gekozen droogbloemetjes. Op het doosje kan jullie datum en naam en/of andere gewenste tekst worden beplakt.

 Kosten:

€ 25,-