Retourbeleid

Toch niet tevreden? Natuurlijk bieden wij dan de mogelijkheid aan om items die niet naar wens zijn te retourneren. Met uitzondering van afgeprijsde artikelen, droogboeketten en gedroogde takken. Bedenk bij het retourneren van je artikelen of het wel écht nodig is en houd hierbij dus rekening met het milieu!

Retourvoorwaarden

Je kunt een artikel binnen 14 dagen retourneren, waarbij de termijn in gaat op de dag na ontvangst van je bestelling. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. Een product wordt alleen retour geaccepteerd als het in originele staat wordt teruggestuurd. We adviseren je om alles wat je geleverd krijgt goed te bewaren en het product bij retournering goed te verpakken.

Retourprocedure

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar: info@terrarosa.nl met hierin de volgende informatie

• Naam
• Ordernummer
• Reden van retourneren

Per e-mail zullen we vervolgens met jou verder afstemmen. Ons retouradres is: poeldonkweg 5, 5216 JX te ‘s-Hertogenbosch t.a.v. Terra Rosa.

Lever het pakket af bij een Post NL servicepunt en bewaar je verzendbewijs goed. Zoekgeraakte zendingen worden alleen op vertoon van dit bewijs vergoed. Na ontvangst, controle en goedkeuring van je retour ontvang je het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug op je rekening. Bij bestellingen boven de €75,- met gratis verzending zal een bedrag van €6.75 worden ingehouden op het terug te storten bedrag. Dit doen wij om samen milieuvervuiling tegen te gaan en retouren te beperken. Artikelen kunnen niet worden geruild. Je zult in dat geval je artikel retour moet sturen en het gewenste artikel opnieuw bestellen.

Voor uitgebreide retourvoorwaarden bekijk de Algemene Voorwaarden.