Rouwstuk

Als een dierbare overlijdt wil je graag op een waardige en liefdevolle manier afscheid nemen. Bij veel uitvaarten en/of plekken waar de dierbare verblijft, wordt in de ruimte gebruik gemaakt van prachtige rouwstukken of rouwboeketten. Rouwstukken worden ook gebruikt om op de kist van de overledene te leggen. Om een bekende een hart onder de riem te steken bij het overlijden van een dierbare kan ook een rouwboeket worden verstuurd. Veelal wordt er gebruik gemaakt van verse bloemen, maar wij bieden de mogelijkheid om met droogbloemen een rouwstuk en/of rouwboeket voor deze verdrietige gelegenheid te maken. Indien gewenst is het te combineren met een aantal verse bloemen, zoals rozen. 

Rouwboeket
Een rouwboeket behoudt zijn schoonheid en kan naderhand voor langere tijd in eigen huis geplaatst worden ter nagedachtenis.

 

Rouwstuk

Een rouwstuk met droogbloemen is erg uniek en wij maken het uniek doordat je het rouwstuk naderhand, indien gewenst, bij ons terug kunt brengen. Wij maken vervolgens voor jullie van de gebruikte bloemen weer kleinere boeketjes zodat dit verspreid kan worden onder de nabestaanden ter nagedachtenis. Deze boeketjes kunnen voor zeer lange tijd als herinnering bewaard blijven en in bijvoorbeeld een vaasje gezet worden. Of je plaatst het rouwstuk natuurlijk in zijn totaliteit op een gewenste plek. Het rouwstuk kan uiteraard net als verse bloemen ook achterblijven op het graf, echter is dit net als bij verse bloemen, niet bestand tegen slechte weersinvloeden.

Zowel het rouwboeket als het rouwstuk kunnen wij in diverse maten maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Hieronder een kleine sfeerimpressie van een rouwstuk met de nagebleven boeketjes welke zijn verdeeld onder de nabestaanden.

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.