Verzenden en afhalen

Verzenden

Na ontvangst van betaling worden bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Je ontvangt van ons een bericht als de bestelling is verzonden. In de meeste gevallen ontvang je daarbij ook een track en trace code, mits het om kleine brievenbuspost gaat. Dit staat er dan altijd bij vermeld. Voor zendingen binnen Nederland hanteren wij een vast tarief van €5,95 voor een pakketverzending en €3,95 voor brievenbusverzending. Dit betekent dat wij een klein deel van de kosten voor verzending voor eigen rekening nemen. Boven de €75,- betaal jij als klant helemaal geen verzendkosten. 

Verzendingen naar Belgie

Wij verzenden ook naar België. De levertijd is hierbij 1 tot 10 werkdagen. Hierbij hanteren wij een vast tarief van €9,00. Helaas verzenden wij boven de €75,- niet gratis naar België. Uiteraard bieden wij ook voor onze Belgische klanten een gratis afhaalservice, voor als je toevallig in de buurt bent!

Afhalen

Wij bieden ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons af te halen. Je kunt dit aanvinken in je winkelwagen. De afhaallocatie is: poeldonkweg 5, 5216 JX te ‘s-Hertogenbosch. Je ontvangt van ons een bericht als de bestelling voor je klaarligt en stemmen dan altijd even met je af hoe laat en wanneer jij je bestelling bij ons kunt afhalen inclusief instructie voor de afhaallocatie.