In deze workshop maak jij een droogboeket helemaal naar eigen smaak en je neemt deze direct mee naar huis! Fantastisch voor in je eigen huis of om als cadeautje voor iemand te maken. Je leert creëren, matchen en gaat misschien wel out of the box denken. Bovendien is het een erg gezellige workshop om samen te doen! 

Boeket droogbloemen Manouk
Boeket droogbloemen
Boeket droogbloemen flower power
Boeket droogbloemen sweet pink
Boeket droogbloemen Manouk
Boeket droogbloemen
Boeket droogbloemen flower power
Boeket droogbloemen sweet pink

Boeket droogbloemen

De afbeeldingen hierboven geven je een kleine sfeerimpressie van droogboeketten die gemaakt zouden kunnen worden. Echter wisselen onze droogbloemen lekker af om het spannend en uniek te houden, maar uiteraard heeft ieder jaargetij ook weer zijn eigen droogbloemen en kleuren.

Tijdens de workshop krijgt je groep informatie over het materiaal, tips en adviezen over het creëren van een mooi droogboeket, wat wel/niet bij elkaar past en werken we stapsgewijs toe naar een voor jouw gewenst droogboeket! Verder is het vooral gezellig en ben je gewoon lekker bezig met jouw droogboeket! Wij zijn continu aanwezig om je te helpen en te adviseren over kleurgebruik, te inspireren en mee te kijken met jouw wensen en ideeën. Het leukste is natuurlijk als het je zelf lukt om een droogboeket in elkaar te zetten, lukt dit niet? Wij zijn er om het alsnog voor je te doen. 

De workshops kunnen op elk moment geboden worden, maar datum en tijdstip gaan in overleg.

Deze workshop duurt maximaal 2,5 uur (afhankelijk van groepsgrootte) en de prijs bedraagt € 49,50- per persoon en is inclusief:
---> Een hapje en een drankje

---> Aanwezigheid van alle benodigde materialen (en een ruim aanbod aan droogbloemen natuurlijk)
---> Je eigen droogboeket mee naar huis in je eigen meegenomen vaas of mooi ingepakt!

---> Indien gewenst kunnen er foto's gemaakt worden met een professionele camera en dat je deze naderhand per WeTransfer ontvangt.

 

Betalen, annuleren, locatie en/of vragen
Klik hier voor deze algemene informatie.

Hieronder kun je direct reserveren voor een groep of, indien een datum bekend, een inschrijving doen voor de open workshop.

 

Workshop.jpeg

Reserveren voor een groep?

Workshop.jpeg

Inschrijven

In verband met het corona virus hebben wij op dit moment geen open inschrijf data bekend.

 

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.