Droogbloemen boeket

In deze workshop maak jij een droogbloemen boeket helemaal naar eigen smaak en je neemt deze direct mee naar huis! Fantastisch voor in je eigen huis of om als cadeautje voor iemand te maken. Je leert creëren, matchen en gaat misschien wel out of the box denken. Bovendien is het een erg gezellige workshop om samen te doen! Voor allerlei droogboeket inspiratie adviseren we je vooral een kijkje te nemen op onze Instagram en/of Facebook pagina en rond te neuzen op onze webshop. Droogbloemen wisselen ieder jaargetij evenals stijlen en daarnaast ga je altijd met een uniek boeket droogbloemen naar huis passend bij jouw stijl en smaak. 


Tijdens de workshop krijg je informatie over het materiaal, tips en adviezen over het creëren van een mooi droogboeket, wat wel/niet bij elkaar past en werken we stapsgewijs toe naar een voor jouw gewenst droogboeket! Verder is het vooral gezellig en ben je gewoon lekker bezig met jouw droogboeket! Wij zijn continu aanwezig om je te helpen en te adviseren over kleurgebruik, te inspireren en mee te kijken met jouw wensen en ideeën. Het leukste is natuurlijk als het je zelf lukt om een droogboeket in elkaar te zetten, lukt dit niet? Wij zijn er om het alsnog voor je te doen. 

De workshops kunnen op elk moment geboden worden, maar datum en tijdstip gaan in overleg en vanaf minimaal 4 personen.

Deze workshop duurt maximaal 2,5 uur (afhankelijk van groepsgrootte) en de prijs bedraagt € 49,50 per persoon en is inclusief:
—> Een hapje en een drankje
—> Aanwezigheid van alle benodigde materialen (en een ruim aanbod aan droogbloemen natuurlijk)
—> Je eigen droogbloemen boeket mee naar huis in je eigen meegenomen vaas of mooi ingepakt! 

Betalen, annuleren, locatie en/of vragen
Klik hier voor deze algemene informatie.

Wil je graag reserveren of eerst nog even overleggen? Stuur dan een mailtje naar info@terrarosa.nl

[caldera_form id=”CF601eb8e0d4a97″]