Droogbloemen krans

In deze workshop maak jij een droogbloemen krans geheel naar eigen wens en smaak en je neemt deze direct na de workshop mee naar huis. Droogbloemen zijn he-le-maal booming! Je kunt er gewoon helemaal niet meer omheen. Een droogbloemen krans is net even wat anders en leuk om in huis te hebben. Het leuke bij een workshop is wel dat je een uniek exemplaar hebt welke helemaal bij jou en jouw huis past.

Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans

In deze workshop maak jij een droogbloemen krans op een ring naar keuze. We hebben diverse kleuren zoals wit, zwart en goud én diverse maten. Van 15 cm tot 50 cm. 

 

Tijdens de workshop krijgt de groep informatie over het materiaal, tips en adviezen over het creëren van een droogbloemen krans en wat wel/niet bij elkaar past. Er schuilt natuurlijk ook een bepaalde techniek achter en deze leer we je! Er zijn diverse manieren om je droogbloemen krans op te maken en jij kiest welke bij jou past tijdens de workshop. Verder is het vooral gezellig! Wij zijn continu aanwezig om je te helpen en te adviseren over kleurgebruik, te inspireren en mee te kijken met jouw wensen en ideeën. Out of the box kan ook eens leuk zijn bij een droogbloemen krans. Tijdens deze workshop heb je gelegenheid genoeg om dit eventueel ook eens te proberen.

De workshops kunnen op elk moment geboden worden, maar datum en tijdstip gaan in overleg.

Deze workshop duurt maximaal 2,5 uur (afhankelijk van groepsgrootte) en de prijs bedraagt € 49,50- per persoon en is inclusief:
---> Een hapje en een drankje

---> Aanwezigheid van alle benodigde materialen (en een ruim aanbod aan droogbloemen natuurlijk)
---> Je eigen droogbloemen krans leuk ingepakt mee naar huis.
---> Indien gewenst kunnen er foto's gemaakt worden met een professionele camera en dat je deze naderhand per WeTransfer ontvangt.

 

Betalen, annuleren, locatie en/of vragen
Klik hier voor deze algemene informatie.

Hieronder kun je direct reserveren voor een groep of, indien een datum bekend, een inschrijving doen voor de open workshop.

 

WhatsApp Image 2020-06-15 at 14.25.17.jp

Reserveren voor een groep?

WhatsApp Image 2020-06-22 at 09.35.00.jp

Inschrijven

In verband met het corona virus hebben wij op dit moment geen open inschrijf data bekend.

 

© 2020 Terra Rosa

FOLLOW us!

Klantenservice

KVK

Manouk en Lindy

Poeldonkweg 5, 

5216 JX 's-Hertogenbosch

78158192

BTW

NL861284227B01

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Terra rosa

Terra Rosa LIFESTYLE & MORE voor droogbloemen, woonaccessoires, handmade products, workshops, interieur- en winkelstyling en styling voor bruiloften/feesten.

Wij voeren momenteel ook binnenkomende maatwerk aanvragen voor Bries aan Zee uit en stellen diverse andere droogboeketten samen.