Droogbloemen krans

In deze workshop maak jij een droogbloemen krans geheel naar eigen wens en smaak en je neemt deze direct na de workshop mee naar huis. Droogbloemen zijn he-le-maal booming! Je kunt er gewoon niet meer omheen. Een droogbloemen krans is net even wat anders en leuk om in huis te hebben. Het leuke bij een workshop is wel dat je een uniek exemplaar hebt welke helemaal bij jou en jouw huis past.

In deze workshop maak jij een droogbloemen krans op een ring naar keuze. We hebben diverse kleuren zoals wit, zwart en goud én maten van 30 cm of 50 cm. 

Voor allerlei droogbloemen inspiratie adviseren we je vooral een kijkje te nemen op onze Instagram en/of Facebook pagina en rond te neuzen op onze webshop. Droogbloemen wisselen ieder jaargetij evenals stijlen en daarnaast ga je altijd met een unieke droogbloemen krans naar huis passend bij jouw stijl en smaak. 

Tijdens de workshop krijgt de groep informatie over het materiaal, tips en adviezen over het creëren van een droogbloemen krans en wat wel/niet bij elkaar past. Er schuilt natuurlijk ook een bepaalde techniek achter en deze leer we je! Er zijn diverse manieren om je droogbloemen krans op te maken en jij kiest welke bij jou past tijdens de workshop. Verder is het vooral gezellig! Wij zijn continu aanwezig om je te helpen en te adviseren over kleurgebruik, te inspireren en mee te kijken met jouw wensen en ideeën. Out of the box kan ook eens leuk zijn bij een droogbloemen krans. Tijdens deze workshop heb je gelegenheid genoeg om dit eventueel ook eens te proberen.

De workshops kunnen op elk moment geboden worden, maar datum en tijdstip gaan in overleg en vanaf minimaal 4 personen.

Workshop kleine droogbloemenkrans 30 cm:

Deze workshop duurt maximaal 2,5 uur (afhankelijk van groepsgrootte) en de prijs bedraagt € 49,50 per persoon en is inclusief:
—> Een hapje en een drankje
—> Aanwezigheid van alle benodigde materialen (en een ruim aanbod aan droogbloemen natuurlijk)
—> Je eigen droogbloemen krans leuk ingepakt mee naar huis.

Workshop grote droogbloemenkrans 50 cm:

Deze workshop duurt maximaal 3,5 uur (afhankelijk van groepsgrootte) en de prijs bedraagt € 59,50 per persoon en is inclusief:
—> Een hapje en een drankje
—> Aanwezigheid van alle benodigde materialen (en een ruim aanbod aan droogbloemen natuurlijk)
—> Je eigen droogbloemen krans leuk ingepakt mee naar huis.

Betalen, annuleren, locatie en/of vragen
Klik hier voor deze algemene informatie.

Wil je graag reserveren of eerst nog even overleggen? stuur dan een mailtje naar info@terrarosa.nl

[caldera_form id=”CF601eb8e0d4a97″]