Happy to share!

 

 

Terra Rosa biedt naast prachtige droogbloemen en woonaccessoires ook diverse workshops aan!

Ben je creatief of juist helemaal niet!? Gezelligheid, eigenheid, plezier, creativiteit, liefde voor interieur en niet te vergeten verbondenheid komen samen in deze workshops. Het is leuk om te reserveren voor een groep, bijvoorbeeld samen met je vrienden/vriendinnen, familie of collega’s. Ook heel leuk voor een vrijgezellenfeestje of een babyshower.

Welke workshops?

Workshop Droogbloemen boeket

Workshop Droogbloemen krans

Workshop Droogbloemen mix & match vaasjes

Wie?

De workshop wordt gegeven door Lindy (eigenaresse van Terra Rosa). Graag een gezicht bij de naam? Kijk dan snel even hieronder!

Ik ben het liefst altijd creatief bezig en wil graag mijn enthousiasme overbrengen en delen met jou (happy to share).

Waar?

De workshops vinden altijd plaats in het gezellige atelier aan de poeldonkweg 5, 5216JX te ‘s-Hertogenbosch.

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het is afhankelijk van de dag en het tijdstip of de ingang openbaar toegankelijk is of niet.  Geen zorgen, ik informeer je hierover!

Betalingen

Indien de reservering door jou is bevestigd en/of de inschrijving is gedaan, ontvang je een factuur met betaalgegevens. In verband met de inkoop en aanschaf van de benodigde materialen en consumpties hebben wij jouw betaling voortijdig nodig. Na ontvangst van factuur dient de betaling dan ook binnen 2 werkdagen te worden voldaan. Vanaf dan is de reservering / inschrijving definitief. 

Annuleren

Voor gereserveerde workshops met geld terug garantie geldt een annuleringstermijn van minimaal 14 dagen voor de gereserveerde datum. In verband met corona is de annulering iets anders dan gebruikelijk. Heb jij of de overige deelnemers een van de volgens het RIVM vastgestelde klachten dan gelieve de workshop te annuleren en ons hiervan te verwittigen. Hierbij geldt een geld terug garantie en wijken we af van de 14 dagen.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van ons aanbod vragen, opmerkingen of wil je (andere) mogelijkheden met ons bespreken? Bijvoorbeeld over een workshop op locatie (wij hanteren reiskostenvergoeding)? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@terrarosa.nl