Happy to share!

Terra Rosa biedt naast (woon)accessoires en prachtige droogbloemen nu ook diverse workshops aan!
Voor meer informatie kun je ons altijd vrijblijvend een e-mail sturen natuurlijk. 

Wat houdt het in?

Via het tabblad workshops kun je precies zien welke workshops wij aanbieden!

Ben je creatief of juist helemaal niet!? Gezelligheid, eigenheid, plezier, creativiteit, liefde voor interieur en niet te vergeten verbondenheid komen samen in onze workshops. Het is leuk om te reserveren voor een groep, bijvoorbeeld samen met je vrienden/vriendinnen, familie of collega’s. Ook heel leuk voor een vrijgezellenfeestje of een babyshower. 

Wie?

De workshop wordt gegeven door Manouk en/of Lindy (eigenaresses van Terra Rosa). Graag een gezicht bij de naam? Kijk dan snel even hieronder!

Wij zijn altijd creatief bezig en willen ons enthousiasme graag overbrengen en delen met jou (happy to share).

Waar?

De workshops vinden altijd plaats in onze gezellige atelier aan de poeldonkweg 5, 5216JX te ‘s-Hertogenbosch.

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het is afhankelijk van de dag en het tijdstip of de ingang openbaar toegankelijk is of niet. Geen zorgen, wij informeren je hierover!

Betalingen

Indien de reservering door jou is bevestigd en/of de inschrijving is gedaan, ontvang je van ons een factuur met betaalgegevens. In verband met de inkoop en aanschaf van de benodigde materialen en consumpties hebben wij jouw betaling voortijdig nodig. Na ontvangst van factuur dient de betaling dan ook binnen 2 werkdagen te worden voldaan. Vanaf dan is de reservering / inschrijving definitief. 

Annuleren

Voor gereserveerde workshops met geld terug garantie geldt een annuleringstermijn van minimaal 14 dagen voor de gereserveerde datum. In verband met corona is de annulering iets anders dan gebruikelijk. Heb jij of de overige deelnemers een van de volgens het RIVM vastgestelde klachten dan gelieve de workshop te annuleren en ons hiervan te verwittigen. Hierbij geldt een geld terug garantie en wijken we af van de 14 dagen.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van ons aanbod vragen, opmerkingen of wil je (andere) mogelijkheden met ons bespreken? Bijvoorbeeld over een workshop op locatie (wij hanteren reiskostenvergoeding)? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@terrarosa.nl